Selskabsret og selskabsstiftelse

Advokaterne Graven Nielsen & Kokkenborg A/S og Advokaterne Graven Nielsen, Schmitz & Partnere A/S har stor erfaring med rådgivning om selskabsret og øvrige erhvervsretlige forhold. Vi har et bredt kendskab til det lokale erhvervsliv og arbejder til enhver tid for at opnå den juridisk bedste løsning for klienten. Det er essentielt at du har styr på selskabsretten, uanset om du driver virksomhed på enkeltmands- eller selskabsbasis.

Desuden stiftes selskaber fra dag til dag, ligesom der kan foretages ændringer i selskabet online via Erhvervsstyrelsens hjemmeside. Vi hjælper også gerne med udskrifter fra Erhervsstyrelsen, som kan leveres straks pr. e-mail.

Uanset om du er iværksætter eller har drevet virksomhed i mange år, hjælper vi dig til optimale muligheder, og rådgiver om hvilken virksomhedsform, der er den bedste for netop dit firma.

Mange virksomheder har flere spørgsmål end svar. Graven Nielsen og Kokkenborg/Graven Nielsen, Schmitz & Partnere A/S hjælper gerne.

Sidder du med spørgsmål angående selskabsret, er du altid velkommen til at kontakte advokat Jens Graven Nielsen, advokat Søren Kokkenborg eller advokat Thomas Harder for en uforpligtende samtale.

Jens Graven Nielsen
Advokat
jgn@advopartner.dk

        

Søren Kokkenborg
Advokat
skk@advopartner.dk

 

Thomas Harder
Advokat
tha@advopartner.dk